Sweet – The Answer



Produkto kodas: 803341494978 Kategorija: Žyma:


Sweet – The Answer

Label: Let Them Eat Vinyl – LETV467LP
2 x Vinyl, LP, Album
Country: UK
Genre: Rock
Style: Hard Rock
A1 Do As I Say 4:54
A2 X-Ray Specs 4:05
A3 Am I Ever Gonna See Your Face Again 4:03
A4 Stand Up 4:56
A5 Nouveau Rock Star 4:56
B1 Natural 4:50
B2 Mind 4:24
B3 Marshall Stack 4:16
B4 Red Tape 5:15
B5 When Friends Fall Out 2:59
C1 Is It True 5:02
C2 Dangerous Game 4:04
C3 I Don’t Want To Say Goodnight
C4 Crudely Mott
D1 Marshall Stack (alt. ending)
D2 Do As I Say (Single Mix)
D3 Stand Up (Hard Rock Version)


Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.