The Flaming Lips – King’s Mouth Music And Songs


Liko 3

Produkto kodas: 5400863014551 Kategorija: Žyma:


The Flaming Lips Featuring Narration By Mick Jones – King’s Mouth Music And Songs

Label: Bella Union – BELLA889VS
Vinyl, LP, Album
Country: Europe
Genre: Rock
A1 We Don’t Know How And We Don’t Know Why 1:10
A2 The Sparrow 5:38
A3 Giant Baby 3:51
A4 Mother Universe 1:51
A5 How Many Times 3:22
A6 Electric Fire 4:45
B1 All For The Life Of The City 4:39
B2 Feedaloodum Beedle Dot 2:50
B3 Funeral Parade 2:58
B4 Dipped In Steel 1:28
B5 Mouth Of The King 4:48
B6 How Can A Head 4:09


Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.