Various – Outside In – Vol. 4 (1964-1989)


Liko 1

Produkto kodas: 077779247417 Kategorija: Žyma:


Various – Outside In – Vol. 4 (1964-1989) Blue Note collection

Label: Blue Note – BI-92474
Series: 50th Anniversary Collection
2 x Vinyl, LP, Compilation
Country: US
Genre: Jazz
A1 Eric Dolphy Out To Lunch 12:06
A2 Andrew Hill Black Fire 6:53
B1 Ornette Coleman Broadway Blues 8:43
B2 McCoy Tyner Passion Dance 8:43
C1 OTB (2) OTB 5:20
C2 Tony Williams* Life Of The Party 6:06
C3 Freddie Hubbard & Woody Shaw Calling Miss Khadija 6:38
D1 Don Pullen – George Adams Quartet* Song From The Old Country 8:11
D2 Joe Henderson Beatrice 5:37
D3 Michel Petrucciani She Did It Again 4:00


Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.