Various – About Jazz – aboutJAZZ



Produkto kodas: 0600753840207 Kategorija: Žyma:


Various ‎– About Jazz – aboutJAZZ

Polystar (3) ‎– 0600753840207, Universal Music Group ‎– 0600753840207
4 × Vinyl, LP, Compilation, Limited Edition


A1 Diana Krall Night and Day 4:39
A2 Madeleine Peyroux Dance Me To The End Of Love 3:57
A3 Till Brönner Featuring Gregory Porter Stand By Me 3:35
A4 Gregory Porter Hey Laura 3:19
A5 Melody Gardot Baby I’m A Fool 3:30
B1 Max Mutzke Featuring Cassandra Steen Me & Mrs Jones 4:21
B2 Amy Winehouse You Know I’m No Good 4:17
B3 Robbie Williams Beyond The Sea 4:27
B4 Norah Jones Don’t Know Why 3:04
B5 Malia & Boris Blank Fever 3:26
C1 Jamie Cullum Don’t Stop The Music 4:49
C2 Corinne Bailey Rae Put Your Records On 3:33
C3 George Benson & Al Jarreau Mornin’ 5:01
C4 Frank Sinatra You Do Something To Me 2:33
C5 Peggy Lee Black Coffee 3:06
D1 Trombone Shorty Backatown 5:16
D2 Esperanza Spalding Feat. Algebra Blessett & Lionel Loueke Black Gold 3:08
D3 José James Trouble 3:28
D4 Sarah Vaughan And Orchestra Hugo Peretti* Tenderly 3:08
D5 Aretha Franklin Ain’t No Way 4:17
E1 Chet Baker My Funny Valentine 2:19
E2 Dusty Springfield The Look Of Love 3:32
E3 Herbie Hancock Cantaloup Island 5:26
E4 Dave Brubeck Take Five 5:24
E5 Dinah Washington Mad About The Boy 2:47
F1 Miles Davis Blue In Green 5:26
F2 Duke Ellington Take The “A” Train 3:46
F3 Curtis Stigers Featuring Cyrille Aimée You Make Me Feel So Young 4:34
F4 Jane Monheit & Sérgio Mendes So Many Stars 4:10
F5 Henry Mancini Moon River 2:42
G1 Louis Armstrong & Ella Fitzgerald Summertime 4:56
G2 Etta James At Last 3:00
G3 Stan Getz & João Gilberto Featuring Astrud Gilberto Featuring Antonio Carlos Jobim The Girl From Ipanema 2:46


Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.